Βιβλιοθήκη εικόνων

                                               HiPath 3000

 

 

Παραδοσιακή τηλεφωνία, επικοινωνίες τελευταίας τεχνολογίας, προσφερόμενα σε μία, ευέλικτη και οικονομική λύση

Με το HiPath 3000 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή τηλεφωνία με τη μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα, όπου η σχετική υποδομή υπάρχει. Χρησιμοποιήστε τις ευέλικτες IP επικοινωνίες για καλύψετε τις ανάγκες αυτών που εργάζονται μακριά από το γραφείο ή των μικρών υποκαταστημάτων, εκεί όπου παλαιότερα μια τέτοια ενσωμάτωση ήταν δύσκολη. Οι δύο τεχνολογίες μπορούν να συνυπάρχουν δίπλα – δίπλα, δίνοντάς σας την επιλογή των πιο κατάλληλων μέσων παροχής υπηρεσιών φωνής, επιτρέποντάς σας ταυτόχρονα να ενσωματώνετε τις τελευταίες εξελίξεις στην ΙΡ τηλεφωνία με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε.

Τώρα, με την τελευταία έκδοση του HiPath 3000, μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε όλους τους εργαζόμενούς σας που απαιτούν απρόσκοπτη πρόσβαση στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται. Η υπηρεσία «Ένας-αριθμός» («One-number service») σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τις κλήσεις σας εκεί που εσείς θέλετε. Μπορεί να θέλετε να είστε σε κάποιο κατάστημα με το ασύρματο τηλέφωνό σας, ή σε κάποιο συνεργάτη με το GSM κινητό τηλέφωνό σας, ή απλά να δουλεύετε από το σπίτι. Όπου και αν βρίσκεστε, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο πελάτης σας είναι το τηλέφωνο του γραφείου σας, και το HiPath 3000 κάνει τα υπόλοιπα. Ακόμη καλύτερα, όταν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα, το HiPath 3000 διαχειρίζεται την πραγματοποίηση της κλήσης και εξασφαλίζει ότι θα επιλεγεί ο πιο οικονομικός τρόπος για να γίνει, ακόμα και αν καλείτε από το κινητό σας.

Υψηλών αποδόσεων, ευέλικτη επικοινωνιακή λύση

Το HiPath 3000 σας εξοπλίζει για το μέλλον με πρωτοποριακή για την αγορά ευελιξία και επεκτασιμότητα. Η τμηματική προσέγγιση που έχει, σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε λειτουργικότητα και εφαρμογές όπως και όποτε τις θέλετε, αντί να αγοράζετε ένα πακέτο «για όλα τα μεγέθη». Καθώς αναπτύσσονται οι νέες τεχνολογίες δικτύου, το HiPath 3000 είναι ήδη έτοιμο. Το SIP στάνταρ για διασύνδεση με νέες υπηρεσίες δικτύου είναι ήδη ενσωματωμένο, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τις μειώσεις κόστους και την ευελιξία που σας προσφέρουν οι εναλλακτικοί πάροχοι internet τηλεφωνίας.

Ένας παροχέας για όλες τις ανάγκες

Είτε είστε στο γραφείο σας, είτε κινήστε, τα πλεονεκτήματα της χρήσης των σύγχρονων τερματικών και λογισμικών του HiPath 3000 είναι άμεσα φανερά. Είτε πρόκειται για τις βραβευμένες OpenStage σταθερές συσκευές, είτε για τα ασύρματα τηλέφωνα Gigaset, είτε για τις ασύρματες ΙΡ optiPoint συσκευές, κάθε μία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τι θέλει ο χρήστης. Είναι όλες απλές στη χρήση, με μενού που κάνουν εύκολη την ενεργοποίηση οποιασδήποτε λειτουργίας. Και δεν είναι πάντοτε υλισμικό: με την optiClient 130, το τηλέφωνο γίνεται λογισμικό στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή σας, και σας προσφέρει πλεονεκτήματα όπως την online ενσωμάτωση τηλεφωνικών καταλόγων, την απ’ ευθείας κλήση από τηλεφωνικό κατάλογο και –το πιο σημαντικό– την απρόσκοπτη προσβασιμότητα που χαρακτηρίζει έναν φορητό υπολογιστή.

Επιχειρηματικά Θέματα


Λίγες επιχειρήσεις έχουν το χρόνο ή τους πόρους που απαιτούνται για να παρακολουθούν τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία των επικοινωνιών, που υπάρχει στην καρδιά των περισσοτέρων επιχειρήσεων, αλλά συχνά το αμελούν μέχρι κάτι να πάει στραβά.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να αναλογιστούν πώς οι περιορισμένοι προϋπολογισμοί τους πρέπει να δαπανηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και αυξάνοντας τα έσοδα, όλα μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά μόνον από μερικές επιχειρήσεις γίνεται αντιληπτό ότι η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στις επικοινωνίες μπορεί να επιφέρει δραματικές βελτιώσεις στα κόστη, τα έσοδα και την παραγωγικότητα.

Οι πλατφόρμες τηλεπικοινωνιών σπάνια αντιμετωπίζονται σαν στρατηγικές επενδύσεις, ωστόσο, με την σωστή επιλογή, μπορούν πολύ γρήγορα να αντιμετωπίσουν πολλά εταιρικά προβλήματα:

 • Μερικοί κλάδοι επιχειρήσεων απαιτούν άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα, αλλά για να φτάσει στον κατάλληλο υπάλληλο, στο σωστό χρόνο, και ειδικά αν πρόκειται για εργαζόμενο που δεν βρίσκεται στο γραφείο του, μπορεί να αποδειχτεί απογοητευτική και μακροσκελής διαδικασία
 • Οι πολύπλοκες λύσεις επικοινωνίας χρειάζονται εξειδικευμένα προσόντα και καταναλώνουν πολύ χρόνο για να τις διαχειριστεί κανείς
 • Τα υποκαταστήματα και οι αποθήκες βρίσκονται συνήθως απομονωμένα από την έδρα της επιχείρησης, με μικρή συνδεσιμότητα και υποστήριξη
 • Το να ακούν τα μηνύματά τους οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκτός γραφείου, μπορεί να είναι δύσκολο και να απαιτεί πολύ χρόνο
 • Το προσωπικό υποστήριξης πελατών είναι ένας ακριβός πόρος για μια επιχείρηση, και η διαθεσιμότητά τους δεν μπορεί να τροποποιείται γρήγορα ώστε να καλύπτει τις εναλλαγές στη ροή της εργασίας
 • Ένα παλαιό σύστημα θα παρεμποδίζει τις δραστηριότητες της επιχείρησης, περιορίζοντας την ανάπτυξη και εμποδίζοντας τις αλλαγές στον τρόπο εργασίας

  Η Λύση


  Το HiPath 3000 της Siemens προσφέρει παραδοσιακή, πλούσια σε χαρακτηριστικά τηλεφωνία και νέες ΙΡ επικοινωνίες σε μία, ευέλικτη και οικονομική λύση.

  Με μια σειρά από τμηματικά επεκτεινόμενες πλατφόρμες, αυτή η λύση είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Προσφέρει ευελιξία και σταδιακή επεκτασιμότητα, ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό από μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και λειτουργιών, ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

  Με ένα παρελθόν παραδοσιακής τηλεφωνίας πλούσιας σε χαρακτηριστικά, και έναν άριστο συνδυασμό σε ενοποιημένες λύσεις φωνής και δεδομένων, το HiPath 3000 προσφέρει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Voice-over-IP δυνατότητες για να δικτυώσετε τα διάφορα υποκαταστήματά σας και να συνδέσετε τους χρήστες που βρίσκονται εκτός γραφείου με την έδρα ή τα κεντρικά της εταιρίας σας, ή να επιλέξετε τις νέες SIP υπηρεσίες που προσφέρονται από τους παρόχους, ώστε να μειώσετε ακόμη περισσότερο τα κόστη επικοινωνίας σας. Και η τελευταία έκδοση του HiPath 3000 είναι εμπλουτισμένη με ακόμα μεγαλύτερη διασυνδεσιμότητα, όπως είναι το ασύρματο τεχνολογίας DECT, και φωνή πάνω από ασύρματο LAN (VoWLAN) για τις επικοινωνίες μέσα στην επιχείρησή σας.

  Μπορεί, πλέον, να χρησιμοποιηθεί και από τους χρήστες κινητών GSM mobile που δουλεύουν εκτός γραφείου, δίνοντάς τους ένα νούμερο τηλεφώνου για όλες τις επικοινωνίες τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να τους βρουν οπουδήποτε και αν βρίσκονται –μέσα, έξω από το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού– εξαλείφοντας την ανάγκη να αφήνουν μακροσκελή φωνητικά μηνύματα. Το HiPath 3000 μειώνει επίσης και τα κόστη των κινητών, καθώς οι κλήσεις προέρχονται από το κεντρικό σύστημα HiPath.

  Όταν έρχεται η ώρα επιλογής τηλεφωνικών συσκευών, το HiPath 3000 προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες σειρές τηλεφώνων που υπάρχουν – εξασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας έχει ό,τι χρειάζεται. Ό,τι και αν χρειάζεστε, από ένα απλό τηλέφωνο ανελκυστήρα, ασύρματο DECT, WiFi τηλέφωνα ή πολύ-λειτουργικά τηλέφωνα ατζέντηδων σε call center, έχουμε τις κατάλληλες συσκευές για σας.

  Οι νέες βραβευμένες συσκευές OpenStage, που μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των χρηστών και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή τους, είναι επίσης μέρος της λύσης HiPath 3000. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-38026753-1