Βιβλιοθήκη εικόνων

 

 

 

 

Προδιαγραφές

 

Το VC520 είναι ένα καινούργιο σύστημα τηλεδιάσκεψης της AVer για μεσαίες και μεγάλες αίθουσες διάσκεψης. Διαθέτη 12x οπτικό zoom και 1080pvideo.Το επαγγελματικό μικρόφωνο/μεγάφωνο καλύπτει διάμετρο 8 μέτρων με την δυνατότητα αύξησης του χώρου κάλυψης με επιπρόσθετο μικρόφωνο/μεγάφωνο σε σειρά. Συνδέεται μέσω θύρας USBμε Η/Υ χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένο λογισμικό.

Εγκατάσταση-Εκκίνηση.

Θα εκπλαγείτε από την ευκολία σύνδεσης των καλωδίων που περιέχονται στην συσκευασία λόγω των χρωματικών επισημάνσεων που μαζί με τον ευκολόχρηστο οδηγό καθιστούν την εγκατάσταση-εκκίνηση μια πανεύκολη διαδικασία.

Το σύστημα αποτελείται από 4 βασικά εξαρτήματα: την κάμερα, το μικρόφωνο/μεγάφωνο, τον διανομέας, και το τηλεχειριστήριο. Τα καλώδια σύνδεσης της κάμερας, του μικροφώνου/μεγαφώνου και του Η/Υ στον διανομέα έχουν ικανοποιητικό μήκος. Στην συσκευασία υπάρχει και βάση στήριξης της κάμερας στον τοίχο, ψευδοροφή η επιτραπέζια.

Αφού συνδέσουμε όλα τα εξαρτήματα του VC520 με τον Η/Υ μέσω θύρας USB είμαστε έτοιμοι για τηλεδιάσκεψη υψηλής ευκρίνειας. Το VC520 συνεργάζεται με μια πληθώρα εφαρμογών, όπως Skype™, Microsoft® Lync™, GoogleHangout, CiscoWebEx®, GoToMeeting™, και WebRTCπου σας επιτρέπουν Point-toPointκαι Point-to-Multipoint τηλεδιασκέψεις.

Επιδόσεις

Η εικόνα είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη, βασικό συστατικό μίας σωστής τηλεδιάσκεψης. Η κάμερα επιτυγχάνει γρήγορη εστίαση όταν πραγματοποιούμε zoomή όταν περιστρέφουμε την κάμερα. Μπορούμε να έχουμε 10 προγραμματισμένες προ-επιλογές στο τηλεχειριστήριο  για αυτόματη εστίαση σε προκαθορισμένα άτομα στην αίθουσα διάσκεψης. Η κάμερα λειτουργεί το ίδιο σωστά σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο όπως και σε ένα υπο-φωτισμένο, λόγω του φακού ακριβείας με 1.8’ διάφραγμα.

Ο ήχος είναι επίσης εντυπωσιακός . Αποτελείται από συστοιχία fullduplexμικροφώνων που συλλαμβάνουν κάθε ήχο από οποιαδήποτε διεύθυνση και τον μεταδίδουν σε κάθε γωνιά του δωματίου

Καιτελικάητιμή

 Kαθιστούν το προϊόν ασυναγώνιστο, λόγω ποιότητος εικόνας και ήχου, ταχύτατης εγκατάστασης-λειτουργίας, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης driversή με τον προγραμματισμό firewalls. Τέλος η 3 ετών εγγύηση είναι το κερασάκι στην τούρτα για μια πετυχημένη αγορά .

 

Aver      VC 520Aver VC 520

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-38026753-1