Βιβλιοθήκη εικόνων

 

 Orbit Series SVC500               

 

Σύστημα τηλεδιάσκεψης υψηλής ευκρίνειας(FullHD) 

 

 

 

 

 

 

 

 Εκπροσωπώντας την επόμενη γενιά συστημάτων τηλεδιάσκεψης της Aver, το SVC500 είναι προικισμένο με ένα φουτουριστικό design. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η βάση με καμπυλωτό σχεδιασμό που υποστηρίζει ένα ισχυρό φακό18X total zoom. Επιπροσθέτως, η υποστήριξη H.323, SIP, και Skype για επιχειρήσεις προσφέρει απαράμιλλες δυνατότητες επικοινωνίας. Οι λειτουργίες διπλής κάμερας / διπλής-παρουσίασης και η δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο streaming έχουν ανυψώσει το σύστημα τηλεδιάσκεψης Aver στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας στους χρήστες μια απαράμιλλη εμπειρία τηλεδιάσκεψης.

 

 

 

Καινούργιες ευκολίες και σχεδίαση

 

To SVC500 με το φουτουριστικό design της κάμερας, του κωδικοποιητή, και του μικρόφωνου αναδεικνύει το περιβάλλον εργασίας του χρήστη. Το SVC500 ενσωματώνει τέλεια την φιλοσοφία των προϊόντων μας και είναι η ιδανική επιλογή για τον –επόμενης γενιάς- χώρο εργασίας.

 

 

 

 

Υποστήριξη H.323, SIP, and Skype for Business

 

Το SVC500 μπορεί να λαμβάνει και να μοιράζεται περιεχόμενο καθώς

και ζωντανή εικόνα. Το ενσωματωμένο Skype for Business προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες εταιρικής επικοινωνίας. Επιπλέον, τα πρωτόκολλα επικοινωνίας H.323 και SIP είναι επίσης ενσωματωμένα ώστε να δυναμώσουν τις ικανότητες του συστήματος στην συλλογική επικοινωνία μεταξύ πολλαπλών χρηστών.

 

 

 

 

Υποστήριξη διπλής κάμερας/διπλής παρουσίασης

Πολλαπλές επιλογές είναι διαθέσιμες στο SVC500. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να δείξει την 1η κάμερα, τη 2η κάμερα ή και τις δύο. Το SVC500 μπορεί επίσης να δεχθεί δεδομένα από πολλαπλές πηγές. Με δύο πηγές εισόδου που διατίθενται στoν κωδικοποιητή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν HDMI, DVI / VGA, ή και τα δύο ταυτόχρονα. To SVC500 είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τηλεδιάσκεψης!

 

 

RTMP για Video Streaming σε πραγματικό χρόνο

 


Η δυνατότητα του live streaming είναι ενσωματωμένη στο SVC500. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε live streaming τηλεδιασκέψεις, παρουσιάσεις, ομιλίες, διαλέξεις, κλπ με εύκολη τρόπο. Επιπλέον, το SVC500 σκέφτεται ένα βήμα μπροστά και η ζωτική λειτουργία εγγραφής είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

 

 

 

Ενσωματωμένη μνήμη εγγραφής 32G

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για ένα stick USB όταν πρέπει να εγγράψετε μια τηλεδιάσκεψη καθώς το SVC500 είναι εξοπλισμένο με εσωτερική μνήμη 32 GB. Επιπλέον, η λειτουργικότητα ΙSCSI είναι επίσης διαθέσιμη για αναρτήσεις μέσω cloud. Ποτέ δεν θα χαθεί ένα άλλο γεγονός!

 

 

Δυνατότητα αναβάθμισης μέσω αδειών χρήσης μέχρι 16 σημεία

 

 

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα αναβάθμισης μέσω αδειών χρήσης (License) για να επεκταθούν μέχρι και σε 16 σημεία ταυτόχρονης επικοινωνίας. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί εύκολα για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας της εταιρείας σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-38026753-1