Βιβλιοθήκη εικόνων

                        PTC500

Επαγγελματική κάμερα αυτόματης Αναγνώρισης-Παρακολούθησης κινούμενου ατόμου

 

Η κάμερα AVerPTC500 είναι η ιδανική επαγγελματική  κάμερα αυτόματης  Αναγνώρισης- Παρακολούθησης “στόχου” για πλήθος εφαρμογών. Μια ισχυρή PTZ κάμερα με 30X οπτικό zoom, που μπορεί να παρακολουθεί και καταγράφει κινούμενο άτομο ακόμη και αν άλλα άτομα περνούν μπροστά από το οπτικό του πεδίο. Εξοπλισμένη με μία δεύτερη ευρυγώνια κάμερα, παρέχει πανοραμική όψη του χώρου. Στους χρήστες της κάμερας παρέχεται το λογισμικό AcuControl, που προσφέρει μία ποικιλία επιλογών προγραμματισμού.

Με ηγετική θέση στην αγορά λόγω ποιότητας και προσαρμοστικότητας, η PTC500 δημιουργεί συναρπαστικά video για αναπαραγωγή μέσω διαδικτύου, κοινή χρήση και καταγραφή σε μία ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως ομιλίες, επιδείξεις, τηλεδιασκέψεις, παρουσιάσεις κ.λ.π.

 

30X Οπτικό Zoom

 

Ακόμα και αν είστε στο ποιο απομακρυσμένο σημείο μιας μεγάλης αίθουσας, η PTC500 παρέχει πεντακάθαρη εικόνα σας λόγω του 30X οπτικού zoom.

 

 

 

 

 

120° φακός πανοραμικής εικόνας

                                                                                                                                                                                          Η PTC500 διαθέτει στην βάση της μία δεύτερη κάμερα, που προσφέρει πανοραμική εικόνα λόγω του ευρυγώνιουφακού 120ο ιδανική για αίθουσες όλων των τύπων και διαστάσεων.

 

 

 

 

 

 

Παρακολούθηση υψηλής ακρίβειας

 

Η PTC500 προσφέρει υψηλής ακρίβειας παρακολούθηση ατόμου με την ικανότητα προσδιορισμού μίας ζώνης-στόχου και 8 ζωνών απαγόρευσης.

Η παρακολούθηση παραμένει και συνεχής ακόμη και αν παρεμβληθούν άτομα ή αντικείμενα μπροστά από την ζώνη-στόχο.

 

 

 

 

 

AcuControl λογισμικό χωρίς χρέωση

 

Η προσαρμογή ρυθμίσεων και η εκ των προτέρων παρακολούθηση του video πραγματοποιείται με την χρήση του εύκολου και ελεύθερου λογισμικού AcuControl.

Το AcuControl επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν και να αναπαράγουν το video μέσω IP streaming σύμφωνα με το πρωτόκολλο ONVIF.

 

 

 

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-38026753-1